Udluftning af boligen

Tips og tricks til udluftning i boligen

Hvis du følger disse enkle tips til udluftning i boligen, vil dit hjem altid være hyggeligt, og du vil virkelig trække vejret dybt!

Det er vigtigt at lufte ud i sin bolig. Partikler og fugt kan ophobe sig over alt i boligen, når du opholder dig indenfor i hjemmet. Både for dig og din bolig er det meget vigtigt at få renset luften flere gange om dagen.

Derfor er det en anbefaling, at du lufter ud 3 gange om dagen i 5–10 minutter. Den bedste måde at lufte ud på er med gennemtræk i hele boligen. På den måde udnytter man både det tryk, der kommer med vindsiden, og det sug der på læsiden og luften indendørs bliver skiftet ud med frisk ny luft. 

 

→ Åbn vinduer så langt væk fra hinanden som muligt. På den måde vil der komme gang i mest muligt af indeluften, og der vil komme et træk imellem yderpunkterne.

→ Åbn så mange vinduer som muligt, så du får mest muligt luft ind i boligen.

→ Lad indvendige døre stå åbne, så luften frit kan bevæge sig imellem de forskellige rum.

Særligt i denne tid hvor Covid-19 har efterladt sit aftryk på vores liv, er det vigtigt at lufte ud, så alle bakterier og sygdomspartikler bliver blæst ud og får dårligere smittekår.

Luft ud sin bolig ved at åbne dør og vinduer
Vidste du?
  • To voksne forbruge omkring 48 kubikmeter af luft inden for 45 minutter.

  • Mange planter i dit hjem kan forårsage overskydende fugt fra jorden.

  • Det meste af fugtigheden koncentreres i køkkenet under madlavning eller i badeværelset efter badning, vask og tørring af tøj. Sådanne rum skal adskilles fra andre rum med en tæt lukket dør.

Kontakt


Prefab Konceptudvikling ApS
E-mail: sales@prefab-koncept.dk
Tlf.: +45 24 41 02 76
CVR: 42453412

Adresse


Østergade 78, 5610 Assens, Danmark

DanishEnglishSwedish