Prefab Koncept underskriver sit første eget projekt

Tirsdag, 15. juni 2021

Med udvidelsen af byggebranchen og bevægelse mod modernisering af byggeprocesser har Prefab Koncept en omfattende mængde projekter på vej. Nyligt underskrevet aftale om det lokale projekt i Assens i Danmark har tiltrukket mange menneskers opmærksomhed.

Vores hovedmål ligger i grønne områder, bæredygtige miljøer såvel som aktive og sunde samfund. Prefab Koncept er således glad for at modtage et støtte fra FundBricks ApS og Kompan A/S.

Stensledsgårdsparken projektet er opdelt i to faser, hvor den første inkluderer 16 rækkehuse efterfulgt af 9 dobbelthuse, hvilket resulterer i 18 lejligheder. I alt tilbyder projektet 34 lejligheder til salg med havudsigt.

Prefab Koncept samarbejder med FundBricks ApS til anden fase af projektet, hvor basis for den økonomiske del er crowdfunding. Crowdlending er en investeringsmetode, hvor private investorer samlet låner deres aktiver til udviklere for at få en rente. Alle kan blive investorer i ethvert af byggeprojekterne.

Imidlertid er kun bæredygtige huse ikke nok til at skabe sunde samfund. Til dette henvendte vi os til en ekspert på legepladser og fitnessområder KOMPAN A/S. Det er dansk leverandør af udendørs legepladser og fitnessudstyr siden 1970.

Sammen med FundBricks og KOMPAN stræber vi efter at skabe et moderne og bæredygtigt miljø med et sundere og lykkeligere samfund.

Kontakt


Prefab Konceptudvikling ApS
E-mail: sales@prefab-koncept.dk
Tlf.: +45 24 41 02 76
CVR: 42453412

Adresse


Østergade 78, 5610 Assens, Danmark

DanishEnglishSwedish