Steffen Jensen

Onsdag, 14. april 2021

Mød vores nyeste PrefabULOUS medlem: Steffen!
Han er strategisk indkøbschef, en ekspert når det kommer til byggematerialer og tekniske tegninger. Men det er ikke det eneste Steffens lidenskab er 😏😎 I dag skal du lære mere om Steffen og hvad der bragte ham til Prefab Koncept:


Hej! 👋🏻👦🏻

Mit navn er Steffen, og jeg er 29 år. Jeg startede i praktik hos Prefab Koncept, hvor de bygger præfabrikerede modulhuse på fabrik. Efter praktikkens afslutning, blev jeg ansat som indkøbschef i firmaet. Min passion for byggebranchen begyndte, da jeg fik en elevplads ved en trælast. Efterfølgende studererede jeg i nogle år, hvilket mundede ud i, at jeg fik en bachelor i innovation og entreprenørskab 👨🏻‍🎓 💡

På arbejdet
Mit arbejde som indkøbsmanager består i at indkøbe alle byggematerialer hjem til fabrikken, hvor modulhusene bliver bygget, samt at finde nye grønne byggeløsninger og få vores præfabrikerede huse certificeret igennem svanemærket.

Mit mål
Mit personlige mål er at få det konservative marked til at forstå den innovative byggeproces, da man har bygget efter den samme metode i næsten 100 år. Jeg tror på, at min erfaring samt min passion for byggebranchen vil hjælpe mig med at bringe forandringer i industrien og udfordre private kunder samt byggebranchen 💪🏻 Jeg har et håb om, at min passion indenfor byggematerialer kombineret med min innovative tankegang vil hjælpe Prefab Koncept med at sætte nye normer i markedet 🌍🏗️

I min fritid
I min fritid renoverer jeg ældre møbler 🛋️ Det gør jeg ved f.eks. at give dem en klat maling og derved give dem nyt liv igen. Ydermere laver jeg også hængelamper/spisebordslamper ud af træ.
Jeg elsker også at hænge ud med mine venner 🧑🏻‍🤝‍🧑🏻👫🏻

Fun facts
👉🏻 Jeg elsker Pepsi max 🥤 og god mad 🍝

👉🏻 Jeg har haft en motorcykel 🏍️

Kontakt


Prefab Konceptudvikling ApS
E-mail: sales@prefab-koncept.dk
Tlf.: +45 24 41 02 76
CVR: 42453412

Adresse


Østergade 78, 5610 Assens, Danmark

DanishEnglishSwedish