Modul byggeri

Hvorfor Prefab Koncept?


Fleksible boliger: Mulighed for at bygge til efter behov, når I mangler mere plads, og når økonomien tillader det. Byg det nødvendige først, og udvid derefter løbende med gæsteværelse, garage osv. Vi ønsker, at boligen skal kunne tilpasses efter familiens behov.

Bæredygtige udvikling: Vi vil gå forrest og udfordre den traditionelle byggebranche ved at tænke mere bæredygtighed ind overalt i byggeprocessen. Lige fra vores valg af materialer, som er nøje udvalgt, til det fodaftryk vi efterlader i jordstykket, som vi har til låns.

Træ som materiale: Ved at anvende træ som det foretrukne byggemateriale, så reduceres brugen af andre byggematerialer såsom beton, sten og mursten. Træ er et vedvarende råmateriale, som kræver mindre energi at producere, og vores byggeprocess belaster derfor klimaet væsentlig mindre end ved traditionelle byggeprocesser. 

Konkurrencedygtig pris: Vores innovative byggeproces sikrer, at jeres bolig har en optimal kvalitet og er fejlfri ved levering. Samtidig medfører den effektive og moderne produktion, at priserne holdes på et yderst konkurrencedygtigt niveau.

Én samlet løsning: Et modulhus er en dynamisk bolig, der skal danne rammen om liv og hverdag i mange år. Boligen kan derfor designes helt efter jeres ønsker, drømme og planer både nu og i fremtiden. Vi hjælper naturligvis gerne med idéer og inspiration.

Hurtig levering: Hos os tager byggeprocessen kun 8 uger, hvilket er cirka 60% hurtigere end ved en traditionel byggeproces. Det skyldes, at det kun tager 4 uger at bygge et modulhus på vores moderne fabrik, 2 uger at klargøre byggegrunden og 2 uger til at montere modulhuset på byggegrunden.

Indendørs byggeproces: Vores innovative måde at bygge modulhuse på sker i indendørs- og tørre lokaler, hvilket gør, at konstruktionen ikke udsættes for dårlige vejrforhold, og man dermed undgår fugtskader. Samtidig er der ingen ventetid på grund af materialemangel.   

 

Kontakt


Prefab Konceptudvikling ApS
E-mail: sales@prefab-koncept.dk
Tlf.: +45 24 41 02 76
CVR: 42453412

Adresse


Østergade 78, 5610 Assens, Danmark

DanishEnglishSwedish