potpourri ideer

Tips til at få dit hus til at dufte godt hele tiden

Rengør din vask. Har du lagt mærke til en vedhængende stank i dit køkken? Tjek i så fald op på vasken. Brug noget citronduftende opvaskemiddel til at rengøre din vask og lad vand rinde ned i afløbet. Hvis lugten hænger ved, kan du hælde en 1/2 kop bagepulve ned i afløbet og rense efter med varmt vand.

Opfrisk dine tæpper. I modsætning til flise- og trægulve absorberer tæpper stank i langt højere grad, især efter utallige madspild og kæledyrsrod. Nogle gange er støvsugning ikke nok til at komme af med lugten. Drys bagepulver over hele tæppet - ikke kun problemområderne - og lad det sidde i et par timer før støvsugning. Den samme metode fungerer for kæledyrssenge og madrasser, hvis du vil tackle lignende problematikker.

Smid skraldet oftere ud. Noget mad udskilder en rigtig dårlig lugt, når det ligger for længe i skraldespanden. Jo mindre tid dit skrald ligger i køkkenet, jo mindre lugter det.

Prøv at simre urter og frugt på komfuret. Nogle gange er alt, hvad der kræves for at hjælpe dit hjem med at lugte som en oase, små detaljer som urt og citrus. Prøv for eksempel at simre vand i en lille gryde og tilsæt citrusskiver og urter som lavendel eller mynte. Varmen får den søde duft til at gennemsyre hele dit hus. Denne teknik kan let tilpasses afhængigt af, hvilke ingredienser du har i huset.


Strategisk placer dine duftlys. Duftlys er en oplagt mulighed til at fylde dit hjem med en aroma, du holder af. Strategisk placering af de enkelte lys er en simpel måde at få så meget ud af lysenes duft som muligt.

Planter. Planter indendørs er med til at friske luften og udsmykker samtidig dit hjem. 
Mange planter, herunder jasmin, eukalyptus og gardeniaer tilbyder behagelige dufte. De kræver dog meget omsorg, så du skal være parat til at passe dem.

Frisk op din ventilator. Præcis som i bilen, kan du klippe en luftfrisker til bilen på en ventilators metallameller. Som luften blæser igennem, vil duften sprede sig i rummet.

god duft derhjemme

Kontakt


Prefab Konceptudvikling ApS
E-mail: sales@prefab-koncept.dk
Tlf.: +45 24 41 02 76
CVR: 42453412

Adresse


Østergade 78, 5610 Assens, Danmark

DanishEnglishSwedish