Byggeproces

Fra drøm til færdigt hus


Ved at arbejde tæt sammen med den enkelte kunde, forsøger vi hos Prefab Koncept at skabe en tryg proces, så du kan føle dig i trygge hænder, lige fra at vi sammen udvikler din idé, til du træder ind i dit skræddersyede drømmehus med nøglen i hånden.

Som husleverandør tager vi dig med i processen med hvert eneste skridt og tager ansvar for hele byggeprocessen fra fundament til det færdige hus. Det bliver ikke meget nemmere for dig.

Sådan foregår det - skridt for skridt - når du bygger et hus med Prefab Koncept:

1. Byggegrund


 

Det første spørgsmål, der melder sig, lyder ofte: hvor skal jeg bo? Måske har du allerede en grund i tankerne, men du kan også stå i den stikmodsatte situation, hvor du ikke aner dine levende råd. For hvad gør du lige, når det kommer til diverse regulationer? 

Uanset om du står i den ene eller anden situation, så står vi klar til at hjælpe dig.

2. En tur i banken


 

Det første skridt mod dit drømmehus er taget.
Før du kan hoppe til den sjove del med at planlægge og designe, er det vigtigt, at du først booker et møde med din bank for at høre om mulighederne for et lån. Når vi skal bygge og designe dit hus, er det en nødvendighed for os, at vi kender dit budget, så vi kan give dig de bedste tilbud inden for dine økonomiske rammer uden at gå på kompromis med dine ideer.

3. Design et hus


Når der er fundet en byggegrund og du kender dit budget, så begynder den spændende proces med selve designet af din nye drømmebolig. Skal du have et etplanshus eller et vinkelhus? Hvilket hus egner sig bedst til grunden, og hvilke krav gør sig gældende i det område, hvor dit hus skal ligge? Hvor stort skal huset være, og skal det være med smart home løsninger? Der er mange spørgsmål, der skal besvares. 

For at finde inspiration til dit nye hjem kan du kigge i vores inspirations-sektion samt ved at læse i vores katalog, der giver dig alle de nødvendige informationer, som du har brug for. 

Klik her for at se vores tidligere projekter.

Du kan læse i vores katalog her.

4. Opstartsmøde om design, priser og handlingsplan


 

Næste skridt er herefter at booke et møde med os. Vi vil gerne høre de tanker, som du gjorde dig i 3. trin. Til mødet vil vi sammen designe dit InnoLiving-hus baseret på dine behov og præferencer. Derefter hjælper vi dig med at beregne, hvad det vil koste at bygge dit nye hjem baseret på vores modulpriser samt dine ønsker til ekstra services.

Takket være vores etablerede partnerskaber kan vi altid levere troværdige priser, så du som kunde ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter.

Vi håndterer derudover al kontakt med myndighederne og sørger for at alle dokumenter er juridisk korrekt udførte hele processen igennem.

5. Låneansøgning hos banken


 

Når du kender omkostningerne for byggeriet, så er det tid til et sidste møde med banken for at ansøge om lånet. 

Forhåbentlig resulterer ansøgningen i, at du får lånet, du skal bruge, for at vi sammen kan bygge dit drømmehjem.

6. Kontrakt og byggetilladelse


 

Når du har fået et lån og kan fremvise dit *boligkøbsbevis, så er det tid til at bygge. For at vi kan få lov til at bygge, skal vi have en byggetilladelse. Vi underskriver først en generel kontrakt om vores samarbejde, der skal bruges for, at vi kan søge byggetilladelsen. Der skal ansøges hos kommunen, og vi hjælper dig naturligvis hele vejen med at producere de dokumenter, den information og de tegninger, der skal bruges for, at du kan søge byggetilladelse.

*Boligkøbsbevis: dokumentation fra banken eller realkreditinstituttet, der viser, at du som køber er godkendt til at kunne købe en bolig til en given pris.

7. Sidste beslutninger og godkendelse af plan


 

Så snart vi har fået byggetilladelse, er det tid til at lave den endegyldige bestilling af huset, før vi sætter produktionen igang. Her bliver de sidste ændringer implementeret i planen, inden planen godkendes.
Du kommer til at modtage information om de forskellige deadlines som f.eks. montering, færdiggørelse og overtagelse af huset, samt en foreløbig indflytningsuge. Når aftalen er godkendt og underskrevet, begynder vi produktionen af dit nye hjem.

8. Jordarbejde og fundament


 

Inden fundamentet kan monteres på din grund, skal jorden klargøres. Vi vil gerne assistere dig i at finde virksomheder, der kan klargøre jorden. For at påbegynde dette arbejde skal du formelt set eje og have fået adgang til grunden, hvilket bl.a. kræver byggetilladelse, et *skøde samt en **startbesked. Skulle du få brug for hjælp, så guider vi dig naturligvis igennem processen. 

Når jorden er klargjort, kan arbejdet med fundamentet påbegyndes. Alle boliger sættes på skruepæle, som er en nem og bæredygtig måde at bygge et stærkt og solidt fundament. På samme måde kan fundamentet hurtigt fjernes igen, hvis grundstykket skal reetableres.

*Skøde: Et digitalt dokument der er tinglyst i forbindelse med køb og salg af fastejendom. Det er et officielt og endegyldigt bevis på, hvem, der ejer ejendommen.

**Startbesked: En beslutning fra bygningsmyndigheden i din kommune, der siger, at bygningsarbejdet kan begynde.

9. Montering


 

Så er vi der næsten! Monteringsdagen. Det er en fantastisk dag for mange af vores kunder. Så er der pludselig kun seks uger til, at du kan flytte ind i dit nye hus.

Husets enkelte dele leveres på byggepladsen i præfabrikerede og færdigbyggede moduler, som er blevet produceret og samlet i vores fabrik.

10. Inspektion


 

Det sidste skridt i byggeprocessen er, at dit hus skal inspiceres. Vi har et kvalitetssikringssystem, der løbende kvalitetssikrer din nye bolig. Vores produkter er alle svanemærket, hvilket betyder, at den lokale miljømærkeorganisation kontrollerer, at produkterne bruges korrekt. Som standard kommer de og vurderer det enkelte projekt ad to omgange.

Ligeledes har vi en endelig inspektion, hvor du efter eget ønske kan vælge selv at gennemgå huset med os eller vælge at medbringe egen byggerådgiver. Her skrives de vigtigste bemærkninger ned. Herefter håndterer vi de noterede bemærkninger inden for 14 efter inspektionen, hvilket stiller krav til yderligere inspektion, der gerne skal lede til den endelige godkendelse.

11. Betaling


 

Først efter inspektørens godkendelse af bygningen bliver det tid til betaling.

12. Indflytningsdag: dit InnoLiving hjem


 

Sidste skridt i dette byggeeventyr afsluttes med, at du står med nøglen til dit nye drømmehus.
Velkommen hjem!

Vi håber, at du vil blive glad for dit nye præfabrikerede InnoLiving hus. Herefter vil det være tid til at skabe en masse gode minder i nye rammer. 

Vores rejse sammen slutter dog ikke her.
Vi vil altid være der for dig, hvis du skulle få brug for at få tilføjet eller fjernet et modul.

Kontakt


Prefab Konceptudvikling ApS
E-mail: sales@prefab-koncept.dk
Tlf.: +45 24 41 02 76
CVR: 42453412

Adresse


Østergade 78, 5610 Assens, Danmark

DanishEnglishSwedish