modul byggeri

10 gode råd om at bygge nyt hus

Brug fornuften
Når dit hus skal vælges og tegnes, så skal du bruge din fornuft og have en række spørgsmål klar, så du er sikker på, at du får det optimale udbytte ud af byggeprocessen. Det øger chancen for, at I får drømmehuset.

Tænk langvarigt
Mange bor i det hus, de har byggget, resten af deres liv, og ofte er der også børn, man skal tænke på. Tænk derfor ikke kortsigtet, når I skal bygge hus/købe hus. En måde at tænke langsigtet er f.eks. ved at investere i et modulært byggeri, hvor der altid kan tilføjes eller fjernes et modul efter behov. Det er en af fordelene ved at vælge en virksomhed, der bygger præfabrikeret og modulært.

Rådgivning
Hvis det er første gang I bygger hus/køber hus, så er det klogt at få rådgivning hos nogle professionelle. Tag derfor fat i en arkitekt og/eller en bygningskonstruktør, som vil kunne vejlede jer til de helt rigtige valg for jer.

Vælg byggefirmaet
Det er vigtigt at vælge det helt rigtige byggefirma for dig/jer. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele byggeprocessen. Spørg gerne indtil referencer samt garantier. Det er ligeledes vigtigt at få stillet en garanti for færdiggørelsen af huset.

Tjek byggefirmaet
Der er meget konkurrence indenfor byggebranchen, og alle forsøger derfor at sælge sig selv på bedste vis. Derfor skal du altid tjekke firmaets referencer samt anmeldelser på internettet. Det er generelt en god ide altid at lave en grundig research ift., hvad andre har af erfaringen med at bygge med de enkelte byggefirmaer. Tjek gerne Facebook-grupper.

gode råd om at bygge nyt hus

Garanti
Man skal ikke betale for huset, før det er færdigt. Kræv derfor en prisgaranti og andre økonomiske faktorer, som gerne må dække mere end byggeskadeforsikringen. Ofte går det hen og bliver dyrere, end hvad byggefirmaet havde lovet i første omgang.

Økonomi
Man skal ikke kun have fokus på husets pris men ligeledes driften af huset efterfølgende. Bl.a. vedligeholdelse af huset, udgifter til vand, varme og el er nogle rigtigt godt ting at have med i sine beregninger.

Afklaring under processen
Tag en udførlig snak med byggefirmaet omkring emner som sikkerhed og kvaliteten af byggematerialer. Her kan der også diskuteres, hvad man gør, hvis der kommer en skade på huset under byggeprocessen.

Energivenligt hus
Tænk over dit kommende energiforbrug i jeres nybyggede hus. Få eventuelt en energirådgiver ud til at beregne energiforbruget ud fra de materialer, I har valgt at opføre huset i. Der kan være mange penge at spare!

Lav det ved huset, du selv kan
Det bliver ikke billigt at bygge et nyt hus: det er du nok klar over.
Derfor bør du selv lave det, du kan, ved huset.

Byg nyt hus med Prefab Koncept

Kontakt


Prefab Konceptudvikling ApS
E-mail: sales@prefab-koncept.dk
Tlf.: +45 24 41 02 76
CVR: 42453412

Adresse


Østergade 78, 5610 Assens, Danmark

DanishEnglishSwedish